Charakteristika
Mátový Čaj Naturalis BIO je vyroben z nejkvalitnější sušené máty. Zodpovědné zpracování zachovalo její plnou chuť a vůni. Nepražené kakaové boby chuť mentolu rafinovaně doplňují a dodávají čaji velmi elegantní charakter. Složení silic v mátě je prospěšné pro zažívací trakt, relaxaci či dýchací systém, látky obsažené v kakau jsou bohaté na hořčík. Šálek Mátového Čaje Naturalis BIO s kakaovými boby — všechno, co je třeba ke skutečné relaxaci.
Pěstování, zpracování a balení výrobku
Vysoce kvalitní směs sušené přírodní máty s drcenými raw kakaovými boby nakupujeme u prověřeného dodavatele s BIO certifikací. Balíme do uzavíratelných sáčků, příp. i plechových dóz v balírně certifikované pro práci s BIO potravinami.
Doporučená konzumace
1 zarovnanou lžičku Mátového Čaje Naturalis BIO zalijte velmi horkou vodou a nechejte 3–4 minuty vyluhovat. Čaj můžete dochutit klasickým citronem a medem. Zkuste přidat lékořici nebo v čaji rozpusťte své oblíbené superpotraviny.